Berco

Додава вредност на вашиот бизнис.

Berco

Гусеници за мини ескаватори и специјални возила

* Комплетна линија на гусенични компоненти за мини ескаватори од класа 1.5 до 6 тона
* Компактен натоварувач (CTL) и други компактни возила
* Ланци со чекор од 90-140 mm (3.54”-5.51")
* Стандардни челични ланци со заварени папучи или папучи со завртки
* Заменливост од челик во гума и обратно
* Гумени навлаки или гумирани папучи

Гусеници наменети за поголеми возила

* Гусенични компоненти за машини од класа 7 до 50 тона
* Суви, замастени, запечатени или подмачкани ланци и ланци за тешки работни услови
* Достапни со единечни, двојни и тројни папучи
* Лиени, ковани или фабрикувани типови на затегнувачи
* Ролни со единечна прирабница, двојна прирабница или со внатрешна прирабница
* Преку 600 конфигурации на ланчаници и сегменти
* Сите прозиводи во верзии за ниска и висока температура за екстремни апликации
* Гусеници за специјални апликации: транспортери, ракување со цевководи, мелнички машини, машини за дрвна индустрија…

Производи за рударство

* Комплетна линија на гусенични компоненти за гусенични машини од 50 до 400 тони
* Суви, замастени, затворени и подмачкани верзии на ланци
* Арктички (-50°C) верзија ланци и ланци за гусеници со доживотни групи на заптивки
* Ковани папучи за апликации со тешки работни услови
* Ланци за специјални апликации: системи со големи транспортни траки, ракување со цевководи итн

Комплетни гусенични системи


линк до веб страната на Berco

назад на листата на застапени брендови

Berco