Řetězy Vamberk

Основан 1939

Řetězy Vamberk

Галови ланци

* Едноредни
* Дворедни
* Троредни
* Едноредни ИНОКС
* Едноредни супер галови ланци со рамни ламели
* Ланчаници

Погонски ланци

* Прецизни погонски ланци
* Галови ланци со погонски спојни членови под агол
* Транспортни ланци со носачи (крилца)
* Погонски ланци по стандард: DIN 8182 / ANSI API

Транспортни ланци

* Со зголемени ламели
* Со шупливи осовинки
* Со зголемени ламели и шупливи осовинки
* Ланци со туркачи (редлери)
* Транспортни ланци со отвори на ламелите
* Со носачи (крилца)
* Со погонски ламели
* Со продолжени осовинки


линк до веб страната на Řetězy Vamberk

назад на листата на застапени брендови