ЕКСПЛОРЕР ДООЕЛ

Добредојдовте на нашиот вебсајт

Застапени брендови

Информации за компанијата

ЕКСПЛОРЕР е основана во мај 2004 година и нашата цел е да обезбедиме висококвалитетни производи за нашите клиенти. Асортиманот на производи вклучува: хидраулика, пумпи, хидродинамички спојки, калибрирани ланци, галови ланци, челични сајли и други резервни делови за индустријата.
ISO 9001:2008 Сертифицирани
Погледнете ја политиката за квалитет